"Cseszt Regélő" Térségfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.

Székhely: 8973 Csesztreg, Petőfi S. u. 2.
Iroda: 8960 Lenti, Deák F. u. 4.
Telefon-fax: (06 92) 551 874
E-mail: info@lentiterseg.hu
Aktuális hirdetés,
információ

banner felület
Feliratkozás hírlevélre
Név:

Lakcím:

Email:

Bizt. kód:

Írja be a kódot:
Hírlevelek

Tisztelt Érdeklõdõ!

Az alábbi menüpontban megtekintheti és elolvashatja a "Foglalkoztatási együttmûködési megállapodás a Lenti kistérségeben" címû programunkkal kapcsolatban megjelentetett hírleveleket, melyek foglalkoztatási szempontból fontos információkat tartalmaznak a térségben érdekelt szervezetek, önkormányzatok, vállalkozások, civil szereplõk, valamint a munkavállalók számára.

  • Hírlevél 2010. augusztus

Ebben a hírlevélben az Érdeklõdõ olvashat a foglalkoztatási paktumokról általában, a Lenti kistérségben létrejött foglalkoztatási együttmûködésrõl, a STRAT Kártya programról, valamint megismerheti a rehabilitációs hozzájárulás lényegét.

Hírlevél olvasása (szövegre kattintva)

  • Hírlevél 2011. január

Ebben a hírlevélben a Széchényi Kártya Programról, a Közfoglalkoztatás változásairól, a megváltozott munkaképessû személyek foglalkoztatásával kapcsolatos tudnivalókról, valamint a Szociális Szövetkezetekrõl olvashatnak az Érdeklõdõk.

Hírlevél olvasása (szövegre kattintva)

  • Hírlevél 2011. április

Az Olvasó ebben a Hírlevélben hasznos információkat talál az Önkéntesség Európa Éve 2011-rõl, megismerheti a júniusban bevezetésre kerülõ köztisztviselõi életpálya modellt, valamint a szociális juttatások változásait. Mindezek mellett az Érdeklõdõ olvashat a Széchenyi Pihenõ Kártyáról, illetve az egyszerûsített foglalkoztatásról.

Hírlevél olvasása (szövegre kattintva)

A projekt az Európai Unió Támogatásával, az Európai Szociális Alap
társfinanszírozásával valósul meg.
TÁMOP-1.4.4-08/1-2009-0013
© 2010 Minden jog fenntartva ! · Cseszt Regélő Nonprofit Kft.